Lélekzetház

HANGFÜRDŐ

 
 
 

                                 

Tibeti Hangtálakkal

Gongokkal

 Hangvillákkal

Kristály Hangtálakkal

Koshik, steeldrum, sámándob, didgeridoo, hangterápiás cső, kalimba

 

"Ha elfogadjuk, hogy a hang rezgés és tudjuk, hogy a rezgés eléri fizikai testünk minden pontját, akkor megértjük, hogy a hangokat nemcsak a fülünkön keresztül halljuk, hanem testünk minden egyes sejtjén keresztül is. Az egyik ok, amiért a hang fizikai szinten gyógyít, az az, hogy oly mélyen megérint és átalakít bennünket érzelmi és spirituális szinteken. A hang pszichológiai működésünk minden szintjén újrarendezi egyensúlytalanságainkat és pozitív szerepet játszhat gyakorlatilag bármely orvosi rendellenesség kezelésében. "

Dr. Mitchell Gaynor,igazgató  Orvosi Onkológia és Integratív Orvoslás, Cornell Rák Prevenciós Központ New York. Fordította: Rózsás Andrea Lélekzet Hangfürdő vezető.

 

Magyarország első egy éves Humánegészségügyi Hangterápiás képzésén vettem részt, ahol elsajátítottam tibeti hangtálas, gongos, terápiás hangvillás illetve összetettebb hangterápiás eljárásokat és módszerkombinációkat. Először eredeti, 7 fémből készült Tibeti hangtálakkal dolgoztam, majd megismerkedtem a gongokkal. A hangtálak és az első gong a megvásárlásuk után kb fél évig a nappalinkban álltak, mert folyamatosan kapcsolatban kellett lennem velük, minden nap használtam őket. A tálak mindig megnyugtatnak és mindig mesélnek valamit, amivel dolgom van illetve nagyon jó, mély alvást biztosítanak. A kisgyerekek is imádják a tálakat, nem játéknak, hanem valamiféle varázslatnak tartják őket, amelyeknek hangjuk és színük van és segítik őket. Egyszer egy kisfiú azt mondta nekem: "Tudod, ha én beteg lennék, ez a tál meggyógyítana engem. " A gong hatalmas erejű, tiszteletet parancsoló eszköz, melyekben benne van az Univerzum összes hangja. A gong képes a legmélyebb problémákhoz lenyúlni, hogy felszínre hozza és egy cunami erejével kisöpörje azokat. A terápiás hangvillák nagyon szolid és finom, ugyanakkor rendkívül hatékony eszközök, melyeket az idegrendszer stabilizálásától, stresszcsökkentéstől az auratisztításáig, vagy tértisztításhoz is alkalmazunk, sőt elérhetjük és bekapcsolódhatunk velük az angyali világ rezgéseibe is. Olyan érzés ez, mintha az angyalok a szárnyaikkal ringatnának bennünket.

Napi energiamunkám mellett egyre inkább magával ragadott a hang és rezgés varázslata és egyre inkább éreztem, hogy ezt a csodát meg kell osszam másokkal is.

 

Felemelkedés tanítóként, IET Mester-Oktató Trénerként, Spirituális Önismereti Trénerként Magyarországon egyedülálló Hangfürdőre

SZERETETTEL VÁRLAK!

 

LÉLEKZET EGYÉNI HANGFÜRDŐ

 

MI AZ AZ EGYÉNI HANGFÜRDŐ?

A rezgés periodikusan ismétlődő állapotváltozás, ami átrezegteti a testet és fokozott működésre készteti. A hangfürdő harmonizálja a test-lélek-szellem egységét, jó közérzetet biztosít.

A résztvevő felöltözve fekszik vagy ül kényelmesen, relaxál és engedi, hogy a hangok átjárják. Már maga ez az állapot nagyon jó hatással van mindenkire. A hangfürdő első szakaszában harmoniát teremtünk, a páciens a kellemes hangokat a rezgés hullámait érzékeli. Néhol fázhat vagy épp melege lehet. Lelassulnak a gondolatok, az érzések kavalkádja megszűnik. Az eszközök varázslatos hangja mellett belső csend és béke tapasztalható. A hangfürdő után megbeszéljük a tapasztalatokat. Sokan úgy érzik, mintha kicserélték volna őket és aznap éjszaka nagyon jól, nyugodtan alszanak. Az álmok fontos üzeneteket hoznak ekkor.

LÉLEKZET EGYÉNI HANGFÜRDŐ FAJTÁK

Relaxáló hangfürdő; Földelés; Csakraharmonizálás; Stresszoldás; Elakadások kitisztítása; A szív energiájának stabilizálása; Idegrendszer harmonizálása; Auratisztítás; Mentális réteg tisztítása; Angyalhang - kapcsolódás a magas rezgésű energiákhoz; Tértisztítás hangokkal.

Egyéni hangfürdő: 1,5 óra; 10 ezer Ft.

Pároknak: 1,5 óra; 15ezer Ft.

Gyerekeknek (18 éves korig), kizárólag szülő jelenlétében: 1 óra; 8 ezer Ft.

A hangfürdő ellenjavallt: pészméker, kezeletlen cukorbetegség, magas vérnyomás, láz, tumor, epilepszia, mélyvénás trombózis, nyílt seb esetén és a terhesség első 3 hónapjában. 

 

LÉLEKZET HANGFÜRDŐ

Ha egy jó kis programot szeretnél a barátaiddal, meglepetést a hozzátartozódnak, megajándékoznád kollegáidat, ami közben mindannyian kikapcsolódtok, feltöltődtök, akkor a LÉLEKZET HANGFÜRDŐ csodálatos lehetőség számodra!

LÉLEKZET HANGFÜRDŐ (Lehet kis- vagy nagycsoport, pl. céges; családi-, baráti kör): előzetes egyeztetéssel.

Kiscsoportos hangfürdő a LÉLEKZET HÁZban: 3-10fő; 1óra; 15 ezer Ft.

10 fő felett: egyeztetéssel.

Információ, időpontegyeztetés:

Rózsás Andrea;   andrea@lelekzethaz.hu.  ; 06-70/7705588.

 

LÉLEKZET HANGTÁL BEMUTATÓ

 

LÉLEKZET Hangtál Bemutató (rendezvényeken, óvódáknak, iskoláknak): előzetes egyeztetéssel.

Információ, időpontegyeztetés:

Rózsás Andrea;   andrea@lelekzethaz.hu.  ; 06-70/7705588.

 

A HANGFÜRDŐS ESZKÖZÖKRŐL FOTÓK A GALÉRIÁBAN TALÁLHATÓK!

 

 

AKTUÁLIS

 

LÉLEKZET® HANGFÜRDŐ

 

 

Következő időpont:

 

 

Helyszín: LÉLEKZET HÁZ Győr, József A. u. 99. (Szabadhegy)

Belépő: 2000 Ft.

Regisztráció szükséges! Regisztráció: andrea@lelekzethaz.hu

 

MASZK HASZNÁLATA KÖTELEZŐ!

 

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk. 

Kélek hozz magaddal egy jóga matracot, amire le tudsz feküdni és egy plédet amivel batakarózol. Párnát mindenkinek biztosítunk.

 

Szeretettel várlak!

Rózsás Andrea
 
 
FIGYELEM!
A hangfürdő ellenjavallt: pészméker, kezeletlen cukorbetegség, magas vérnyomás, láz, gyulladás, tumor, epilepszia, nyílt seb esetén és a terhesség első 3 hónapjában.
 
 
 

RÓZSÁS ANDREA

Felemelkedés tanító, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangfürdő vezető, Integrált Energia Terápia (IET®) Mester – Oktató Tréner, a LÉLEKZET tanfolyamok, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció és a LÉLEKZET 88-as Szertartás megalkotója és vezetője, a Lélekzet Ház működtetője,  A Felemelkedés rózsái könyv szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével, a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyvében nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít megváltoztatni az életed. 

Andrea két gyermek édesanyja és boldog házasságban él.

Bemutatkozás: http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=bemutatkozas


 

RÓZSÁS ANDREA ESEMÉNYEI

LÉLEKZET® ESEMÉNYEK:

  Spirituális Önismereti Tanfolyam
Spirituális Energia Workshop
Lélekzet Hangfürdő; 
Modern Magdalénák
SZErvezett SZEretetküldés; 
Felemelkedés 1. – Arany Mester tanfolyam; 
Felemelkedés 2. – Felsőbb Én tanfolyam; 
Felemelkedés 3. – Belső Istennő

 

INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA (IET ®) TANFOLYAMOK: 

IET® Alap-Közép-, és Felsőfokú tanfolyamok;
Az Energiamező Angyalai
IET Lépések az Átalakuláshoz
IET Mester-Oktató képzés;

 

AKTUÁLIS PROGRAMOK:

http://integraltenergia.hu/index.php?oldal=aktualis

 

AKTUÁLIS HAVI SPIRITUÁLIS ENERGIA:

http://integraltenergia.hu/index.php?oldal=aktualis-energia

 

KÖNYV:

A tudatosság fejlesztéséhez:

A Felemelkedés rózsái,
Spirituális önismereti könyv kártyacsomaggal: 

http://felemelkedes.com/a-felemelkedes-rozsai/

 

MEDITÁCIÓ:

Földanya ereje – Energetikai feltöltés:
https://www.youtube.com/watch?v=x2CxZHylUIg

SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE):
http://felemelkedes.com/szervezett-szeretetkuldes/

 

FACEBOOK:

FEMININ ERŐ:

https://femininero.hu

FELEMELKEDÉS-RÓZSÁS ANDREA: 

https://www.facebook.com/groups/1513946642246522/

Angyali energiák:

https://www.facebook.com/Angyali-energiák-1416837955267309/

Integrált Energia Technika ( IET ® ) közösség: 

https://www.facebook.com/groups/563056043799387/permalink/566522703452721/

 

Az oldal tetejére!