Lélekzetház

IET  ® LÉPÉSEK AZ ÁTALAKULÁSHOZ WORKSHOP

Transzformáció 7 lépésben
Rózsás Andrea IET Mester-Oktató Tréner vezetésével
 
Minden, amire szükséged van, benned van.


Ez a kétnapos workshop (műhely) lehetőséget biztosít számodra, hogy megtisztított, megerősített alapokon biztonságosan kiterjeszd tudatosságod.

RÉSZLETES INFORMÁCIÓ AZ INTEGRÁLT ENERGIA TECHNIKA  (Integrated Energy Therapy®) / IET ® RENDSZERÉRŐL ITT OLVASHATÓ: http://www.integraltenergia.hu/index.admin.php?oldal=alapfoku-iet 

Stevan Thayer, Lélekzet Ház

 Stevan J. Thayer  az amerikai The Center of Being, A Létezés Központja létrehozója(1989) és vezetője, az Interjú egy Angyallal c. könyv szerzője, felszentelt Vallásközi Miniszter, IET Mester-Oktató Tréner, Ariel Angyal csatornája, Fehér Fény reiki mesterként kezdett el dolgozni olyan energiablokkok feloldásán, amikkel addig aktív energia terapeutaként nem boldogult. Intuíciója iránymutatásával fejlesztette ki az IET-t, ami az angyalokkal való gyógyítás új dimenziója. Az IET egy olyan energiaterápia rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNSsel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy megéld az álmaidat a jövőben.
 
Az IET Lépések az Átalakuláshoz program csodálatosan kiegészíti az IET tanfolyamokat (alapfoktól a mester-oktató szintig) , viszont nem igényel előzetes IET ismereteket. Az Angyali IET Energiasugarat az IET Mester-Oktató horgonyozza le a csoportnak. A program során elsajátítod hogyan kapcsolódj az angyali energiákhoz saját energetikai Angyali Szívkapcsolatoddal. Megtanulod az ősi, szakrális geometria használatát Ariel Angyaltól csatornázott különleges technikákkal kombinálva, hogy begyógyítsd a múlt sérüléseit és átalakítsd az életed. Minden lépéshez megtanulsz egy mudrát (kéztartást), ami lehetővé teszi számodra, hogy azonnal újraaktiváld a lépéseket bármikor.


Az IET 7 hatékony lépése az átalakuláshoz:


                  7. lépés: Függőségi Kötelékek Elvágása
               6. lépés: Utazás egy Jövőbeni Életbe
            5. lépés: A Szív Megerősítése
         4. lépés: Az Igaz Megbocsátás Elérése
      3. lépés: Karmatisztítás
   2. lépés: A 12-szálú DNS aktiválása
1. lépés: Angyali Szívkapcsolat
 
Az IET Lépések az Átalakuláshoz mottója az "Öröm nélkül nincs kincs" épp a "Fájdalom nélkül nincs nyereség" ellenkezője. 
 
A workshop célja, hogy meggyógyítsd a traumákat, anélkül, hogy újraélnéd azokat. 
 
Készülj egy örömteli energetikai kiterjeszkedésre és személyes átalakulásra!


A tanfolyamot a következő formákban oktatom:

2 NAPOS WORKSHOP vagy HAVI 1 LÉPÉSBEN 7X

Szeretettel várlak! 

 

IDŐPONTOK, REGISZTRÁCIÓ: 

http://www.integraltenergia.hu/index.admin.php?oldal=iet-lepesek

Az oldal tetejére!