Lélekzetház

IET Háziállatoknak

- IET energiamunka háziállatokkal -

Rózsás Andrea IET Trénerrel

 

Részletes információ az Integrált Energia Technika (Integrated Energy Therapy ®) / IET rendszeréről itt: http://www.integraltenergia.hu/index.admin.php?oldal=alapfoku-iet

Az IET Háziállatoknak tanfolyamot Stevan J. Thayer az amerikai The Center of Being alapítója, az IET  kifejlesztője, Felszentelt Vallásközi Miniszter, IET Mester-Oktató Tréner, az Interjú egy Angyallal könyv szerzője, Ariel Angyal csatornája dolgozta ki. Az IET egy újgenerációs energiaterápiarendszer, amely a kezdetekben kizárólag emberekkel dolgozott. 

Ma már ugyanazokat a hatékony IET technikákat alkalmazhatjuk állatokkal is. E képzés a leggyakoribb háziállatokra helyezi a hangsúlyt, a macskákra, kutyákra és lovakra, de ezek a technikák más állatokra is alkalmazhatók.
 
 Az IET Háziállatoknak tanfolyamon való részvétel feltétele az  IET Alap tanfolyam elvégzése, ahol az alapfokú IET beavatás képessé teszi a tanítványt arra, hogy az integrált energia csatornájaként dolgozzon.   
Az IET Háziállatoknak képzés egy hatékony energiaterápia képzés, melynek elvégzését az amerikai The Center of  Being hivatalos oklevelével igazolja.
 
A tanfolyam során megtanulod, hogy használd az Angyali Szívkapcsolat technikát, hogy segíthesd a macskák, kutyák, és a lovak öngyógyító képességét.
Megtanulod ezeknek az állatoknak a 9 IET  sejtmemória területét és a 9 IET integrációs pontját, hogy megtisztíthasd és megerősíthesd azokat.
 
Szélesítsd ki az alapfokú IET ismereteidet, hogy képes legyél macskákkal, kutyákkal és lovakkal energiaterapeutaként együtt dolgozni! Ismerkedj meg ezzel a csodálatos lehetőséggel, hogy segíthesd saját házikedvenced tisztítását és megerősítését.

MAGYARORSZÁGON ELŐSZÖR 2015 februárjában tanítottam ezt a tanfolyamot. Eddig mindössze egy csoport végzett, akiket a The Center of Being oklevéllel minősített.

 

 

Az oldal tetejére!