Lélekzetház

LÉLEKZET FÉNYZUHANY

ÖNÁLLÓAN VÉGEZHETŐ,

INGYENES ENERGETIKAI TISZTÍTÓ GYAKORLAT


Fizikai testünket a  mindennapi szennyeződésektől minden nap zuhanyozás, fürdés formájában megtisztítjuk egy vagy több alkalommal. A fizikai testedet a fizikai szennyeződésektől, a fizikai testet körülvevő energia- vagy finomtesteket  a lelki, szellemi szennyeződésektől szükséges megtisztítani rendszeresen. Képzeld el, milyen lennél, ha nem zuhanyoznál napokig, hetekig, hónapokig. A legegyszerűbb a kettőt egybekötni. Ehhez az energetikai tisztításhoz ajánlom szeretettel a LÉLEKZET FÉNYZUHANY módszert:

Esti zuhanyozás közben kérd őrangyalodat, hogy segítsen megtisztítani minden negatív energiától úgy, ahogy az a számodra a lehető legjobb. (Az IET-t végzettek kapcsolódhattok IET Angyali szívkapcsolat technikával őrangyalotokhoz és így kérhetitek.)

Képzeld el, ahogy őrangyalod fehér energiafelhőt készít a fejed fölé, amiből elkezd csepegni a tisztító energia. Az energia olyan, mint a víz. Érezd, ahogy egyre nagyobb cseppek hullanak, majd elkezd esni rád a FÉNY. A hófehér fényzuhany átmossa az energiameződet. Ahogy a fizikai testedre a víz, úgy hullik energiameződbe a tisztító energia. Csukott szemmel érezd milyen jólesik ez a tisztító Fényzuhany. Ha valaki ma megbántott, vagy valami fájdalom ért, az energetikailag úgy néz ki, mint egy koszos folt a testedet körülvevő energiameződben. Képzeld el, ahogy a hófehér Fényzuhany lemossa ezt a foltot vagy foltokat és a negatív energia lefolyik a lefolyón. Kérd a Földanyát fogadja ezt az energiát és alakítsa újra fénnyé.

Köszönd meg Őrangyalod segítségét.

 

 

Az oldal tetejére!