Lélekzetház

LÉLEKZET FÉNYZUHANY

ÖNÁLLÓAN VÉGEZHETŐ,

INGYENES ENERGETIKAI TISZTÍTÓ GYAKORLAT


Fizikai testünket a  mindennapi szennyeződésektől minden nap zuhanyozás, fürdés formájában megtisztítjuk egy vagy több alkalommal. A fizikai testedet a fizikai szennyeződésektől, a fizikai testet körülvevő energia- vagy finomtesteket  a lelki, szellemi szennyeződésektől szükséges megtisztítani rendszeresen. Képzeld el, milyen lennél, ha nem zuhanyoznál napokig, hetekig, hónapokig. A legegyszerűbb a kettőt egybekötni. Ehhez az energetikai tisztításhoz ajánlom szeretettel a LÉLEKZET FÉNYZUHANY módszert:

Esti zuhanyozás közben kérd őrangyalodat, hogy segítsen megtisztítani minden negatív energiától úgy, ahogy az a számodra a lehető legjobb. (Az IET-t végzettek kapcsolódhattok IET Angyali szívkapcsolat technikával őrangyalotokhoz és így kérhetitek.)

Képzeld el, ahogy őrangyalod fehér energiafelhőt készít a fejed fölé, amiből elkezd csepegni a tisztító energia. Az energia olyan, mint a víz. Érezd, ahogy egyre nagyobb cseppek hullanak, majd elkezd esni rád a FÉNY. A hófehér fényzuhany átmossa az energiameződet. Ahogy a fizikai testedre a víz, úgy hullik energiameződbe a tisztító energia. Csukott szemmel érezd milyen jólesik ez a tisztító Fényzuhany. Ha valaki ma megbántott, vagy valami fájdalom ért, az energetikailag úgy néz ki, mint egy koszos folt a testedet körülvevő energiameződben. Képzeld el, ahogy a hófehér Fényzuhany lemossa ezt a foltot vagy foltokat és a negatív energia lefolyik a lefolyón. Kérd a Földanyát fogadja ezt az energiát és alakítsa újra fénnyé.

Köszönd meg Őrangyalod segítségét.

Szeretettel:

Rózsás Andrea

 

LÉLEKZET CSOPORT

SPIRITUÁLIS KÖZÖSSÉG

Mottó: Együttműködés

 

A különböző helyszínekről a regisztrációs válaszlevélben tájékoztatunk.

 

A Lélekzet Csoport egy Magyarországon 2015. októberében több városban indult spirituális közösség. A csoport meghatározott tematika szerint működik, mely során nagy figyelmet kapnak az aktuális energetikai változások. A Lélekzet Csoportot az Új Világ, az Új Energia egyik alapminőségének, az EGYÜTTMŰKÖDÉSnek a jegyében nyitjuk. A tagok a csoportos működés során ezt a minőséget munkálják ki önmagukban.

 

Hogyan?

A Lélekzet Csoport tagjai általában havonta egy alkalommal 2 óra időtartamban találkoznak, ahol együtt tanulnak, meditálnak, beszélgetnek, megosztják tapasztalataikat. Ez egy interaktív csoport. Itt van idő arra, hogy meghallgassunk. Meghallgassuk azt, te mit tapasztalsz illetve te is meghallgathatod mások spirituális élményeit. A csoportokban lehetőség nyílik arra is, hogy a tagok bemutassák saját spirituális tevékenységeiket beszélgetés, előadás, bemutató formájában. Így ösztönözzük és támogatjuk a kreatív munkát. A Lélekzet Csoport egy energetikailag védett, biztonságos helyen működik, még ha fizikai síkon a csoportok különböző településeken is dolgoznak. A Lélekzet Csoport munkáját a koordinátorokkal egyeztetve Rózsás Andrea vezeti. Az egyes csoportokat a helyi koordinátor irányítja. 

Szeretettel várunk minden spirituális beállítottságú, nyitott, fejlődni vágyó, az Új Energiában együttműködésre kész, lelkes tagot!

 

Jelentkezz!

A Lélekzet Csoportban való részvételhez regisztrálnod kell! Regisztrálni folyamatosan lehet: andrea@lelekzethaz.hu címen vagy a helyi koordinátoroknál. Regisztrációkor a Tárgy mezőbe kérlek tüntesd fel: Lélekzet Csoport illetve a település nevét. A regisztrációs levélben kapsz pontos tájékoztatást a helyszínről és a tudnivalókról.

  • - Győr, Rózsás Andrea, információ: andrea@lelekzethaz.hu
  • - Zalaegerszeg, Mészáros Zsuzsanna koordinátor: 06 30/560-7270; meszaros.zsuzsanna99@gmail.com
  •  
  •  

Kérdéseiddel bátran fordulj a helyi koordinátorokhoz!

 

IDŐPONTOK:

 

LÉLEKZET CSOPORT 

 

GYŐR

 

 

 

***

 

ÉPÍTSÜK EGYÜTT A JÖVŐT AZ ÚJ VILÁGBAN!

LÉLEKZET CSOPORT

 

„Lassan a kis burkok összeérnek, így lesz gyógyulása az emberiségnek.”- SZErvezett SZEretetküldés versike részlet.

SZErvezett SZEretetküldés:  http://felemelkedes.com 

 

 

RÓZSÁS ANDREA

Felemelkedés útmutató, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangfürdő Mester, Integrált Energia Technika (IET®) Mester – Oktató Tréner, a LÉLEKZET tanfolyamok, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció és a LÉLEKZET 88-as Szertartás megalkotója és vezetője, a Lélekzet Ház működtetője, A Felemelkedés rózsái könyv szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyvében nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít, hogy megváltoztasd az életed.

Andrea több száz tanfolyamot, workshopot, csoportos eseményt vezett már több ezer résztvevővel. Két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. 

Bemutatkozása: http://integraltenergia.hu/index.php?oldal=bemutatkozas

Az oldal tetejére!