Lélekzetház

 

SPIRITUÁLIS ÖNISMERETI TANFOLYAM

Vezeti:Rózsás Andrea Spirituális Önismereti Tréner

Gyerekkorom óta tapasztalom, hogy a világ jóval több, mint amilyennek fizikai érzékszerveink mutatják. Számos parajelenség megélése egy olyan káoszhoz vezetett bennem, amiben rendet csak a megértés teremthetett. Ezért kezdtem el nagyon intenzíven tanulni. Jól tudjuk, hogy a csakrák tudatállapotokat is jelentenek, a fejlődésünk útját. A szívcsakrához, a feltétel nélküli szeretet állapotához, a Napfonat csakrán át vezet az út felfelé, ami pedig a racionális gondolkodás. Nem hagyhatjuk ki az eszünket! Mindenkiben megvannak a belső képességek, de meg kell tanulni hogyan férjünk hozzájuk és hogyan használjuk azokat. A mennyekbe, a poklon át vezet az út. Nem lehet megspórolni a nehézségeket, de ahogy jársz az önismeret útján, elkezdesz dolgozni magadon, megismerkedsz különböző elméletekkel, technikákkal, tanfolyamokkal, terápiákkal, amik mind segítenek felismerni, feldolgozni- kidolgozni a múlt fájdalmait. Felismered az "Ahogy fent, úgy lent" ősi bölcsességét és közben a figyelmedet egyre jobban kívülről, a külső világból befelé fordítod, erősödnek belső képességeid, egyre érzékenyebbé, fogékonyabbá válsz a megfoghatatlanra, a láthatatlanra.

Mi az a spirituális önismeret? Miért kellene nekem tanulnom, hisz mindent tudok magamról. Tudom a nevem, hol élek, kivel, mivel foglalkozom, tudom, hogy szeretem a palacsintát és utálom azt a rosszindulatú Bözsi nénit a szomszédból...És, hogy erről tanuljak is, mikor semmi időm és ki sem látok belőle? Ez a lényeg. Tényleg ki sem látunk belőle. DE KIBŐL NEM LÁTUNK KI?

A munka az első 7 csakrával kezdődik. Ez az alap. Gnothi seauton! Ismerd meg önmagad! Biztos, szilárd alapra tudsz csak építkezni. Ha számos elsajátított módszer ellenére sem vagy boldog, akkor az alapok nincsenek rendben és folyton visszazuhansz és ugyanazokkal a gondokkal küzdesz. Ennek elkerüléséhez nyújt segítséget az elméletből és gyakorlatból álló Spirituális Önismereti Tanfolyam, melynek kísérője a pszichikus érzékelés, vagyis a belső képességek kifejlődése és megerősödése.

A tanfolyamon megtanulsz meditálni, megtanulod  mi az a Hermetika, milyen szerepeket játszunk életünk során, mi az az energetikai anatómia, milyen energiaközpontjaink vannak és azok hogy működnek. Megismerkedsz a spirituális fejlődés állomásaival. Lehetőséged nyílik egy tágabb látásmóddal szemlélni a világot, így átláthatóbbá válnak kapcsolataid, küzdelmeid, fájdalmaid, elfogadóbbá válsz, fejlődsz. Az elmélet mellett minden alkalommal gyakorlatokkal, technikákkal is dolgozhatsz magadon. Felfedezed az összefüggéseket a dolgok között, felfedezed az  "Ahogy fent, úgy lent" ősi bölcsességét a saját életedben is. Már nem kívülállóként figyeled életed történéseit, hanem annak szerves alkotójává és nem elszenvedőjévé leszel.

Minden évben szeptemberben indulnak délelőtti és esti  csoportok. A képzés elméletből és gyakorlatbl áll. A tanfolyam elvégzését oklevéllel igazoljuk! 

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a 9 hónapon át tartó munka nagyszerű eredményeket hoz.

Délelőtti csoport pénteki napokon: 10.00-12.30-ig, esti csoport szerdánként: 18.00-20.30-ig.

Időtartam: 9 alkalom, havi 1x 2-2,5 óra.

Ár: 5 ezer Ft/2,5óra, ami a helyszínen, alkalmanként, készpénzben fizetendő.

Következő kezdési időpont: 

Esti csoport: 2018. szeptember 12. szerda 18.00. 

Délelőtti csoport: 2018. szeptember 14. péntek 10 óra. 

Helyszín: Lélekzet Ház Győr, József A. u. 99.

Jelentkezés szükséges! A regisztráció csak visszaigazolással érvényes. Információ, jelentkezés: andrea@lelekzethaz.hu  

Szeretettel várlak!

 

RÓZSÁS ANDREA

Felemelkedés tanító, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangterápia Mester, Integrált Energia Terápia ® Mester – Oktató Tréner, a LÉLEKZET tanfolyamok, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció és a LÉLEKZET 88-as Szertartás megalkotója és vezetője, a Lélekzet Ház működtetője, A Felemelkedés rózsái könyv szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyvében nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít megváltoztatni az életed.

Andrea két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. 

Bemutatkozás: http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=bemutatkozas

Az oldal tetejére!