Lélekzetház

JÓLLÉT KEZELÉS

Mottója: Tudatosság és Szeretet

"A te dolgodat nem fogom jobban tudni nálad, de abban segíthetek, hogy könnyebben haladj az utadon."  -Rózsás Andrea Spirituális Önismereti Tréner

Tanácsadás, Lélekzet Ház A JÓLLÉT Kezelés  egy szeretetalapú beszélgetés biztonságos, energetikailag védett környezetben, melyet belső érzékeléseim által vezetve számos technikával kombinálok a jólléted, fejlődésed érdekében. Ez a beszélgetés szólhat egy aktuális problémádról, félelmedről, fájdalmadról, egy elakadásról, egy újra- és újra ismétlődő nehéz helyzetről, amit már egyre kevésbé tolerálsz. A kezelés iránytűként szolgál  spirituális fejlődésed útján.

A JÓLLÉT Kezelés az elmúlt évek során szerzett tapasztalataimra és tanulmányaimra alapozva irányul az aktuális probléma megértésére, mellyel egy érthetőbb, kezelhetőbb, ezáltal boldogabb élet élhető. A segítség egyénre szabott, maximálisan a pácienshez igazodik, beszélgetéssel kezdődik miközben belső útmutatással választom ki a megfelelő technikákat, segítséget. Ez többek között lehet: auratisztítás, csakratisztítás, angyali szívkapcsolat, vezetett vizualizációs gyakorlat, koncentrációs gyakorlat, Lélekzet Láda elengedés, kártyaolvasás, tudatalatti berögződések átprogramozása, vezetett meditáció, pranayama légzőgyakorlat, mantrák, szimbólumok használata, hang- és rezgés terápia, IET...amire a páciensnek szüksége van. A cél, hogy a páciens észrevegye az összefüggéseket a saját életében, megértse az Univerzum spirituális törvényeit, rálátása legyen az életére egy magasabb nézőpontból, így van lehetősége átértékelni és megoldani, meghaladni a problémát.

Időtartam: 1,5 óra; ár: 10 ezer Ft.

Időpontegyeztetés, információ: andrea@lelekzethaz.hu  vagy 06-70/7705588.

Várlak szeretettel!

Az oldal tetejére!