Lélekzetház

LÉLEKZET GYÓGYHANG

 

HANGTERÁPIA, HANGFÜRDŐ

 Rózsás Andrea Hangterápia Mesterrel

 
 
 

                                 

Tibeti Hangtálakkal

Gongokkal

Terápiás Hangvillákkal

Kristály Hangtálakkal

Koshik, steeldrum, sámándob, didgeridoo, hangterápiás cső, kalimba

 

"Ha elfogadjuk, hogy a hang rezgés és tudjuk, hogy a rezgés eléri fizikai testünk minden pontját, akkor megértjük, hogy a hangokat nemcsak a fülünkön keresztül halljuk, hanem testünk minden egyes sejtjén keresztül is. Az egyik ok, amiért a hang fizikai szinten gyógyít, az az, hogy oly mélyen megérint és átalakít bennünket érzelmi és spirituális szinteken. A hang pszichológiai működésünk minden szintjén újrarendezi egyensúlytalanságainkat és pozitív szerepet játszhat gyakorlatilag bármely orvosi rendellenesség kezelésében. "

Dr. Mitchell Gaynor,igazgató  Orvosi Onkológia és Integratív Orvoslás, Cornell Rák Prevenciós Központ New York. Fordította. Rózsás Andrea Hang- és Rezgésterapeuta.

 

Magyarország első egy éves Humánegészségügyi Hangterápiás képzésén vettem részt, ahol elsajátítottam tibeti hangtálas, gongos, terápiás hangvillás illetve összetettebb hangterápiás eljárásokat és módszerkombinációkat. Először eredeti, 7 fémből készült Tibeti hangtálakkal dolgoztam, majd megismerkedtem a gongokkal. A hangtálak és az első gong a megvásárlásuk után kb fél évig a nappalinkban álltak, mert folyamatosan kapcsolatban kellett lennem velük, minden nap használtam őket. A tálak mindig megnyugtatnak és mindig mesélnek valamit, amivel dolgom van illetve nagyon jó, mély alvást biztosítanak. A kisgyerekek is imádják a tálakat, nem játéknak, hanem valamiféle varázslatnak tartják őket, amelyeknek hangjuk és színük van és segítik őket. Egyszer egy kisfiú azt mondta nekem: "Tudod, ha én beteg lennék, ez a tál meggyógyítana engem. " A gong hatalmas erejű, tiszteletet parancsoló eszköz, melyekben benne van az Univerzum összes hangja és én hiszem, hogy ez így is van. A gong képes a legmélyebb problémákhoz lenyúlni, hogy felszínre hozza és egy cunami erejével kisöpörje azokat. A terápiás hangvillák nagyon szolid és finom, ugyanakkor rendkívül hatékony eszközök, melyeket az idegrendszer stabilizálásától, stresszcsökkentéstől az auratisztításáig, vagy tértisztításhoz is alkalmazunk, sőt elérhetjük és bekapcsolódhatunk velük az angyali világ rezgéseibe is. Olyan érzés ez, mintha az angyalok a szárnyaikkal ringatnának bennünket.

Napi energiamunkám mellett egyre inkább magával ragadott a hang és rezgés csodálatos, mágikus birodalma és egyre inkább éreztem, hogy ezt a csodát meg kell osszam másokkal is.

 

Arany energia- Felemelkedés tanítóként, IET Mester-Oktató Trénerként, Spirituális Önismereti Trénerként és Hangterapeuta Mesterként Magyarországon egyedülálló kezelésekkel

SZERETETTEL VÁRLAK!

 

LÉLEKZET HANGTERÁPIA

 

MI AZ A HANGTERÁPIA?

A rezgés periodikusan ismétlődő állapotváltozás, ami átrezegteti a testet és fokozott működésre készteti. A hangterápia harmonizálja a test-lélek-szellem egységét, jó közérzetet biztosít.

A hangterápia rövid beszélgetéssel kezdődik, majd a terapeuta elmondja mit fog megszólaltatni és hogyan. A páciens felöltözve fekszik vagy ül kényelmesen, relaxál és engedi, hogy a hangok átjárják. Már maga ez az állapot nagyon jó hatással van mindenkire. A kezelés első szakaszában harmoniát teremtünk, majd a konkrét területet kezeljük. Mindebből a páciens a kellemes hangokat a rezgés hullámait érzékeli. Néhol fázhat vagy épp melege lehet. Lelassulnak a gondolatok, az érzések kavalkádja megszűnik. Az eszközök varázslatos hangja mellett belső csend és béke tapasztalható. A kezelés után megbeszéljük a tapasztalatokat. Sokan úgy érzik, mintha kicserélték volna őket és aznap éjszaka nagyon jól, nyugodtan alszanak. Az álmok fontos üzeneteket hoznak ekkor.

LÉLEKZET HANGTERÁPIA FAJTÁK

Relaxáló kezelés; Földelés; Csakraharmonizáló kezelés; Fájdalomcsillapító kezelés; Váll-, Derék-, Térdfájás kezelése; Izületi problémák kezelése; Stresszoldó kezelés; Meddőség kezelése; A szív energiájának stabilizálása; Idegrendszer harmonizálása; Preventív nyirokmasszázs; Auratisztítás; Mentális réteg tisztítása; Angyalhang - kapcsolódás a magas rezgésű energiákhoz; Tértisztítás hangokkal

Egyéni kezelés: 1,5 óra; 10 ezer Ft.

Pároknak: 1,5 óra; 15ezer Ft.

Gyerekkezelés (18 éves korig), kizárólag szülő jelenlétében: 1 óra; 8 ezer Ft.

A hangterápia és hangfürdő ellenjavallt: pészméker, kezeletlen cukorbetegség, magas vérnyomás, láz, tumor, epilepszia, mélyvénás trombózis, nyílt seb esetén és a terhesség első 3 hónapjában. 

 

LÉLEKZET GYÓGYHANG

HANGFÜRDŐ

Ha egy jó kis programot szeretnél a barátaiddal, meglepetést a hozzátartozódnak, megajándékoznád kollegáidat, ami közben mindannyian kikapcsolódtok, feltöltődtök, akkor a LÉLEKZET GYÓGYHANG HANGFÜRDŐ csodálatos lehetőség számodra!

LÉLEKZET GYÓGYHANG HANGFÜRDŐ (Lehet kis- vagy nagycsoport, pl. céges; családi-, baráti kör): előzetes egyeztetéssel.

Kiscsoportos hangfürdő a LÉLEKZET HÁZban: 3-10fő; 1óra; 15 ezer Ft.

10 fő felett: egyeztetéssel.

Információ, időpontegyeztetés:

Rózsás Andrea;   andrea@lelekzethaz.hu.  ; 06-70/7705588.

 

LÉLEKZET GYÓGYHANG BEMUTATÓ

 

LÉLEKZET Hangterápia Bemutató (rendezvényeken, óvódáknak, iskoláknak): előzetes egyeztetéssel.

Információ, időpontegyeztetés:

Rózsás Andrea;   andrea@lelekzethaz.hu.  ; 06-70/7705588.

 

A HANGTERÁPIÁS ESZKÖZÖKRŐL FOTÓK A GALÉRIÁBAN TALÁLHATÓK!

 

 

AKTUÁLIS

 

LÉLEKZET ® GYÓGYHANG

CSOPORTOS HANGFÜRDŐ

 

 

LÉLEKZET FÉNYÜNNEP

2019. december 22. vasárnap 

16.00: A szív megerősítése tibeti hangtálakkal, meditációval és a steeldrum varázslatos napfényt idéző hangjával.

Helyszín: LÉLEKZET HÁZ Győr, József A. u. 99. (Szabadhegy)

A belépés díjtalan, regisztráció szükséges! Regisztráció: andrea@lelekzethaz.hu

A részletes programot itt találod: http://www.lelekzethaz.hu/index.php?oldal=fenyunnep

 

 

KÖVETKEZŐ HANGFÜRDŐ:

2020.

Helyszín: LÉLEKZET HÁZ Győr, József A. u. 99. (Szabadhegy)

.

Belépő: 2000 Ft.

Regisztráció szükséges! Regisztráció: andrea@lelekzethaz.hu

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk. 

Kélek hozz magaddal egy jóga matracot, amire le tudsz feküdni és egy plédet amivel batakarózol. Párnát mindenkinek biztosítunk.

 

Szeretettel várlak!

Rózsás Andrea
 
 
A hangterápia és hangfürdő ellenjavallt: pészméker, kezeletlen cukorbetegség, magas vérnyomás, láz, tumor, epilepszia, nyílt seb esetén és a terhesség első 3 hónapjában.
 

RÓZSÁS ANDREA

Felemelkedés tanító, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangterápia Mester, Integrált Energia Terápia (IET®) Mester – Oktató Tréner, a LÉLEKZET tanfolyamok, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció és a LÉLEKZET 88-as Szertartás megalkotója és vezetője, a Lélekzet Ház működtetője,  A Felemelkedés rózsái könyv szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével, a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyvében nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít megváltoztatni az életed. 

Andrea két gyermek édesanyja és boldog házasságban él.

Bemutatkozás: http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=bemutatkozas 

 

Az oldal tetejére!