Lélekzetház

LÉLEKZET CSOPORT

SPIRITUÁLIS KÖZÖSSÉG

Mottó: Együttműködés

 

A különböző helyszínekről a regisztrációs válaszlevélben tájékoztatunk.

 

A Lélekzet Csoport egy Magyarországon 2015. októberében több városban indult spirituális közösség. A csoport meghatározott tematika szerint működik, mely során nagy figyelmet kapnak az aktuális energetikai változások. A Lélekzet Csoportot az Új Világ, az Új Energia egyik alapminőségének, az EGYÜTTMŰKÖDÉSnek a jegyében nyitjuk. A tagok a csoportos működés során ezt a minőséget munkálják ki önmagukban.

 

Hogyan?

A Lélekzet Csoport tagjai általában havonta egy alkalommal 2 óra időtartamban találkoznak, ahol együtt tanulnak, meditálnak, beszélgetnek, megosztják tapasztalataikat. Ez egy interaktív csoport. Itt van idő arra, hogy meghallgassunk. Meghallgassuk azt, te mit tapasztalsz illetve te is meghallgathatod mások spirituális élményeit. A csoportokban lehetőség nyílik arra is, hogy a tagok bemutassák saját spirituális tevékenységeiket beszélgetés, előadás, bemutató formájában. Így ösztönözzük és támogatjuk a kreatív munkát. A Lélekzet Csoport egy energetikailag védett, biztonságos helyen működik, még ha fizikai síkon a csoportok különböző településeken is dolgoznak. A Lélekzet Csoport munkáját a koordinátorokkal egyeztetve Rózsás Andrea vezeti. Az egyes csoportokat a helyi koordinátor irányítja. Andreáról itt olvashatsz: http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=bemutatkozas 

Szeretettel várunk minden spirituális beállítottságú, nyitott, fejlődni vágyó, az Új Energiában együttműködésre kész, lelkes tagot!

 

Jelentkezz!

A Lélekzet Csoportban való részvételhez regisztrálnod kell! Regisztrálni folyamatosan lehet: andrea@lelekzethaz.hu címen vagy a helyi koordinátoroknál. Regisztrációkor a Tárgy mezőbe kérlek tüntesd fel: Lélekzet Csoport illetve a település nevét. A regisztrációs levélben kapsz pontos tájékoztatást a helyszínről és a tudnivalókról.

  • - Győr, Rózsás Andrea, információ: andrea@lelekzethaz.hu
  • - Zalaegerszeg, Mészáros Zsuzsanna koordinátor: 06 30/560-7270; meszaros.zsuzsanna99@gmail.com
  •  
  •  

Kérdéseiddel bátran fordulj a helyi koordinátorokhoz!

 

IDŐPONTOK:

 

LÉLEKZET CSOPORT 

 

GYŐR

 

 

 

***

 

ÉPÍTSÜK EGYÜTT A JÖVŐT AZ ÚJ VILÁGBAN!

LÉLEKZET CSOPORT

 

„Lassan a kis burkok összeérnek, így lesz gyógyulása az emberiségnek.”- SZErvezett SZEretetküldés versike részlet.

SZErvezett SZEretetküldés:   http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=arany-szervezett 

 

RÓZSÁS ANDREA

Felemelkedés tanító, Spirituális Önismereti Tréner, képzett Hangterápia Mester, Integrált Energia Terápia ® Mester – Oktató Tréner, a LÉLEKZET tanfolyamok, a SZErvezett SZEretetküldés (SZESZE) meditáció és a LÉLEKZET 88-as Szertartás megalkotója és vezetője, a Lélekzet Ház működtetője, A Felemelkedés rózsái könyv szerzője. 

A spirituális önismeret tanításán keresztül, a belső érzékelés fejlesztésével, a tudatosság növelésével a Felemelkedésért dolgozik. Tanfolyamain, előadásain, csoportjaiban, könyvében nem csupán információkat ad át, hanem a Felemelkedéshez eszközöket kínál, melyekkel segít megváltoztatni az életed.

Andrea két gyermek édesanyja és boldog házasságban él. 

Bemutatkozás: http://energiaterapiaoktatas.hu/index.php?oldal=bemutatkozas

 

Az oldal tetejére!